Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


JHANNAH0151

Budding Enthusiast
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About JHANNAH0151

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name james

Profile Information

  • Ford Model focus
  • Ford Year 2006
  • UK/Ireland Location Lancashire
  • Annual Mileage 0 to 5000
  • Interests General Automotive
    Road Trips
    Food & Drink
    Computers & Electronics
  1. Focus 1.8Tdci - Wooshing Noise When Accelerating

    I've check the pipe over again this morning that was ok but one found one on another pipe could that be causing the hising noise Sent from my iPhone using Ford OC
  2. Focus 1.8Tdci - Wooshing Noise When Accelerating

    Hi I took the intercooler pipe off checked it all over an there was no splits I've fitted it back on an the humming noise is still there at 2500 revs an above but there is no lose of power has anyone got anymore advice Sent from my iPhone using Ford OC
  3. Focus 1.8Tdci - Wooshing Noise When Accelerating

    ok am quiet handy one the tools for when am back in the TA on Monday ill ask the lands if I can get it on the ramps to look under it sorry to snd like an idiot asking this but if there is an split in the pipe would that be kicking the powertrain mode off
  4. Focus 1.8Tdci - Wooshing Noise When Accelerating

    hi can someone help am i got a car a few days ago im having the same issue with my turbo but there no lose of power just the noise plus from time to time I get a power train malfunction light on but if I turn the car off then back on it doesn't come on and also when i turn the lights on in the car the airbag light comes on gos off for around 7 seconds then comes back on the no signs from it showing any fault codes when i plug an odb2 scanner it comes back ok
  5. Welcome to the Ford forums JHANNAH0151 :)

    If you get stuck on how to post a question on the forums or trying to message a member then check out our video guides to help you get started!

    http://www.fordownersclub.com/forums/forum-0/announcement-47-how-to-use-our-forum-video-guides/