• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


kazacat

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About kazacat

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    ford ka
  1. Hi Guys... Hopefully someone will have a few ideas and fixes for this little "issue...." My KA has optional A/C fitted.... system is fully charged and WAS working last time it was warm.... Just tried to use it this afternoon and found that even though switch on the dash illuminates ON and OFF ok, the clutch on the A/C pump doesn't throw in or out... result is that although the system is charged, and the pump spins..... it doesn't engage the clutch (i assume thats the case...) and the A/C doesn't work. Fuse no. 17 on the dash panel is OK and no odvious issues with the wiring is evident..... Anyone got any ideas / hints or has anyone else had the same problem ?? Thanks in advance of any help you can give me..... Kazacat