• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


hainesz

Budding Enthusiast
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About hainesz

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Steve

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    2003 focus 1.6 zetec
  • Ford Year
    2005
  • UK/Ireland Location
    Hertfordshire
  • Interests
    Classic Cars
    General Automotive
    Motorsport & Racing
    Car Restoration
    Car Modification

Previous Fields

  • Location
    Hemel Hempstead
  1. my missus has a 2003 ford focus 1.6 zetec automatic... now today me the missus and our 2 daughters went for a drive as we was driving the stereo turned off then the speedo, rev counter and gauges stopped working and it started to die so i pulled over in a bus stop and it cut out, tried to start it and it was as if it had a flat battery, got my father in law to give me a jump start and it fired up straight away so i jumped in it and drove away 2 mins later it goes again... so i got my father in law to run me to halford while the missus and kids waited in the car and £65 spent on a new battery and a 10mm spanner... fitted the battery now the car has no battery light when the ignigtion on the engine turned off the voltage reads 12.4v with the engine running 11.2v but still i have no battery light whatsoever now i know it could be the alternator but i dont want to go a buy one when it might not be that its just strange that i have no battery light now has anyone got any ideas why i have no battery light atall and why its not charging???