• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


t8nin8

New Member
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

About t8nin8

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Tony

Profile Information

  • Ford Model
    S-max
  • Ford Year
    2016
  • UK/Ireland Location
    Northamptonshire
  1. Hi stumax

    i am having the same problem, front wipers not working and I have a message on the dash board stating " Alarm service required" I located the horn sound unit under the passenger wheel arch but I couldn't unplug the unit, I stuck my arm up there as I can get to it but it doesn't seem to pull out. I don't want to use pliers and risk damage. You may know how to unplug it, as I read that you have managed to pull it out. How does this unplug? Is it a simple pull out or are there lugs to undo, I cannot feel any lugs. My car is an s-max 59 plate. Appreciate any help. Thanks