• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


anyw

Budding Enthusiast
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About anyw

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    focus
  1. engine light keeps coming on

    looking through old post's it is the same as this one with the same error code, if anyone can shed any more info on it,it would be appreciated http://www.fordownersclub.com/forums/index...anagement+light
  2. engine light keeps coming on

    sorry i don't know the actual code, the man at the garage only said it was either cat or lamber switch
  3. we bought a 52 plate ford focus in february it had full ford service history and last serviced in january, about 6 weeks after buying it the engine management light came on, took it to a garage to get it checked out, it said it was either a cat or lamba switch problem , we replaced the lamba swithch and had noproblems for a couple of weeks then the light came back on, went back to the garage and it said the same thing so booked it in and replaced the cat, again no problems for a couple of weeks then you guessed it already i expect the light came back on went back to the garage, and tobe fair to them they admited they were stumped but decided that an oil change might help so booked the car in and changed oil and filters, everything fine for a couple of weeks then yesterday the light came back on. the car seems tobe driving fine, no misfiring, starts first time everytime(problably wish i hadnt said that later) not smoking or anything .what could the problem be and how much more should i spend trying to find the problem, it's getting to the stage where i feel like just scrapping it or just leaving the light on and seeing what happens