• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


jimbly

Budding Enthusiast
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About jimbly

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    James

Profile Information

  • Ford Model
    Mk6 1.25 Zetec
  • Ford Year
    2009
  • UK/Ireland Location
    Kent
  1. Help with SYNC Bluetooth issues

    silly question but is the volume up on the phone? Ive done that a few times and had to turn the stereo right up to achieve a normal volume, but then realised that the phone was right down.
  2. Hey everyone, 2 week ago, a large 4 X 4 very kindly became one with my 09 fiesta. And wrote it off. Ive just bought a 2015 Zetec S, but while I am waiting for it all to be serviced and registered etc, I've been driving an ST Line Focus, and have very much fallen in love with the Stereo. Does anyone know if it is even possible to retrofit a sync 3 stereo, or a 3rd party apple car play radio in place of the blue lcd unit that is in the new car? I'd really like to not have to use my phone screen as the sat nav etc any more. And the convenience of being able to change music etc without facing the wrath of the law also appeals.
  3. A biker tapped on my window tonight and told me that I only have a high level brake light working. I've checked the bulbs, and I've "borrowed" a 10a fuse from elsewhere in the fuse box. The high level one is still working, but the other 2 are not. I know very little about wiring etc, does any one have any suggestions other than take it to a garage. I have a long commute, on motorways which I obviously shouldn't be on with only a third of my lights working.