• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


chw63

Budding Enthusiast
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About chw63

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    chris

Profile Information

  • Ford Model
    focus
  • Ford Year
    2007
  • UK/Ireland Location
    Bridgend
  • Interests
    Car Modification
  1. chw63

    hi out there , could anybody help , I have a focus mk2 (07) plate 1.6 Ghia ,I have been replacing the illuminated switches over to red (had the green ones ) ,Now I have replaced the clocks (speedo etc...) with one from another focus (which had red illuminated background also looked the same cluster ) but when I fitted it to my car it all lit up as when I turned on the ignition but the car would not start not even turn over is there something that I have done wrong have I blown anything .... please help ......
  2. chw63

    hi out there , could anybody help , I have a focus mk2 (07) plate 1.6 Ghia ,I have been replacing the illuminated switches over to red (had the green ones ) ,Now I have replaced the clocks (speedo etc...) with one from another focus (which had red illuminated background also looked the same cluster ) but when I fitted it to my car it all lit up as when I turned on the ignition but the car would not start not even turn over is there something that I have done wrong have I blown anything .... please help ......