• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Search the Community

Showing results for tags 'work'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to Ford Owners Club
    • Review your Ford
    • Discount Scheme
    • New Member Introductions
    • Was it you!? FOC Members Spotted!
    • General Ford Related Discussions
    • General Chat
    • Ford Guides
    • Show off your motor!
    • Car Insurance Discussions
  • Ford Models
    • Ford Fiesta Club
    • Ford Focus Club
    • Ford Mondeo / Vignale Club
    • Ford Mustang Club
    • Ford KA / StreetKA Club
    • Ford Kuga Club
    • Ford Edge Club
    • Ford B-Max Club
    • Ford C-Max Club
    • Ford S-Max Club
    • Ford Galaxy Club
    • Ford EcoSport Club
    • Ford Fusion Club
    • Ford Puma Club
    • Ford Escort Club
    • Ford Sierra Club
    • Classic Ford
    • Ford Transit Club
    • Ford Ranger Club
  • Buy & Sell
    • Club Cars For Sale
    • Ford Parts For Sale
    • Classifieds
    • General Items (Non Ford Related)
    • Wanted
    • eBay Finds
    • Buy & Sell Archive
  • Traders
    • Opie Oils
    • Mountune
    • Burton Power
    • Puma Speed
    • Revo
    • Visit Owners Club Insurance Page
    • Owners Club Finance
    • Advertise Here
    • Evans Halshaw ST-3 TDCI Deal
  • Ford Modifications and Projects
    • mountune Discussions
    • Photoshopped Ford Photos
    • Ford Project and Build Threads
    • Ford Modification Discussions
  • General Forums
    • Ford Owners Club Meets & Regional Discussion
    • Maintenance / Servicing / MOT Discussions
    • Dealer Problems & Consumer Advice
    • Technical Knowledge
    • Wheels & Tyres
    • Detailing your Ford
    • Audio & Electronics
    • General Site Requests
    • Computing, Gaming and Geeky
    • Dash Cam Videos
    • Ford Motorsport
  • Back Office
  • Ford How-To Guides

Categories

  • Ford Reviews
  • General Ford Guides - Modern Fords
  • Ford Fiesta Guides
  • Ford Buyers Guides
  • Ford Focus Guides
  • Ford Fusion Guides
  • Ford C-Max Guides
  • Ford S-Max Guides
  • Ford Ka Guides
  • Ford Mondeo Guides
  • Ford Kuga Guides
  • Ford Galaxy Guides
  • Ford Puma Guides
  • Ford Escort Guides

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Articles

Found 4 results

  1. What do people do for work?

    Hi all what do we all do for work? I drive these.
  2. work clean

    From the album mk6 Fiesta zetec

  3. Hi guys, need some help here as I've got a little problem with my number plate lights. The left one was flickering for some time so I did replace the bulb to see if it was this, to my surprise it was still flickering. So, I opted to go for two new clusters, but upgraded (all in one LED Modules) ones. When I popped the boot it worked, great, however... I did it again to get back into the boot and it no longer worked :( This also means that my dashboard lights (aka clocks, heater controls) no longer light up. Heres what I've done so far to try and resolve it: Changed the fuse, I changed F20 (7.5A) to a 10A fuse (Although the 7.5 didn't look blown). Changed back to the old clusters, but to still no joy. Taken a multimeter to the cables, power is outputted when the boot is popped. Any other ideas? It cannot be the whole loom as the Windscreen wiper, jets and boot pop still work! Stuck for ideas, not exactly please either being as I drive at night so don't really want to get pulled and then be known to the police. Plus it's an MOT failure as far as I know which isn't great!
  4. Evening Everyone. This afternoon I decided to start wiring up my Subs and speakers, using my know how and online guide. There were a couple of speedbumps but I managed to storm through it. But when they time came to listen to my awesome new sound.... Nothing.. not even a whisper. Can anyone Tell me what I've done wrong from the photos Below. There Isn't one of the amp for the simple reason you need to be thicker than a block of Tungsten steel to get it wrong. Yes I've Tried it in BOTH RCA Outputs