Jump to content


Photo

Trouble Uploading Photos


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Assassin

Assassin

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: Series 1 Escort RS Turbo

Posted 14 February 2010 - 04:10 AM

Hey chaps. I've tried about a dozen times to upload pics to the site and each time the system uploads ok. i.e it says 25% 26% so forth but at the end it says an error occured and to sprak to an administrator. Can anyone help!!

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 14 February 2010 - 12:51 PM

PM Steve and see what he thinks

Or else use a photobucket account and paste the IMG code in your reply

#3 cyb

cyb

    Too much time on the boards

  • FOC Supporters
  • 548 posts
  • Name: Colin
  • Ford Model: fiesta 1.4tdci
  • Year: 2009
  • Location: Lincolnshire

Posted 14 February 2010 - 07:23 PM

can I ask how are you uploading them? and what format jpeg, tiff, bmp etc?

#4 Assassin

Assassin

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: Series 1 Escort RS Turbo

Posted 21 February 2010 - 12:15 AM

can I ask how are you uploading them? and what format jpeg, tiff, bmp etc?


I'm using jpeg. I'll try again. If you don't hear anymore from me thats because the computer will have been used to light the fire!


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users