Jump to content


Show
Photo
- - - - -

Bluetooth Stopped Working


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 RickJC

RickJC

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: MK7

Posted 19 February 2010 - 12:39 PM

HI All,

Had my Fiesta since September and loving the car but as of Monday (15-Feb) the Bluetooth in the car has stopped working :huh:

When I go into the settings/menu of the console it says bluetooth is on but the blue light isn't on and mine and my girlfiends phones can't see it anymore.

Has anyone else had this? Or anyone know the problem? Any help would be great.

Thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 KeithC

KeithC

    Ford Enthusiast

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,163 posts
  • Ford Model: New Fiesta 1.4 Titanium
  • Location:

Posted 19 February 2010 - 12:59 PM

Have you tried turning bluetooth off and then on again.
Have you tried deleting phones and then pairing them again.
Have you tried disconnecting the battery and leaving for 20 minutes and reconnecting?

#3 Jordan ZS

Jordan ZS

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 115 posts
  • Ford Model: Fiesta MK7 Zetec-S
  • Location:

Posted 19 February 2010 - 01:01 PM

Have you tried turning bluetooth off and then on again.
Have you tried deleting phones and then pairing them again.
Have you tried disconnecting the battery and leaving for 20 minutes and reconnecting?


All good advise mate, give it a try

#4 KeithC

KeithC

    Ford Enthusiast

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,163 posts
  • Ford Model: New Fiesta 1.4 Titanium
  • Location:

Posted 19 February 2010 - 01:05 PM

All good advise mate, give it a try


I'm full of it pal. ;)

#5 Jordan ZS

Jordan ZS

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 115 posts
  • Ford Model: Fiesta MK7 Zetec-S
  • Location:

Posted 19 February 2010 - 01:19 PM

I'm full of it pal. ;)


Not on my topic your not lol

#6 FMC

FMC

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 673 posts
  • Ford Model: Fiesta mk7 Zetec-S TDCi + Eibachs

Posted 19 February 2010 - 08:29 PM

You may also be interested to know there is a software upgrade for the Bluettoth module - need to take it into your local dealer to get it done. Maybe this will sort your problem? :unsure:

#7 coysht

coysht

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 406 posts
  • Ford Model: Mk7 Fiesta Zetec S
  • Location:

Posted 19 February 2010 - 09:44 PM

You may also be interested to know there is a software upgrade for the Bluettoth module - need to take it into your local dealer to get it done. Maybe this will sort your problem? :unsure:

When was the upgrade released?
I've got a September '09 built car and the Bluetooth has died on me twice now, and only seems to work again if I disconnect the battery.

#8 Graeme Smurf

Graeme Smurf

    Area Rep: Wales

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 122 posts
  • Ford Model: 2009 Fiesta Zetec 1.4
  • Location:

Posted 21 February 2010 - 10:03 PM

I have the same problem!

I cant delete devices, nor can i add them.

Will go see my local Ford dealership soon

#9 martinss-max

martinss-max

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Ford Model: mk 7 fiesta ttn 1.6 diesel
  • Location: Devon

Posted 01 March 2010 - 09:35 AM

our one locks the stereo up so i wonder if the software update will sort this too?

#10 Andywest2k1

Andywest2k1

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 128 posts
  • Ford Model: Mk7 Fiesta Zetec-s

Posted 01 March 2010 - 06:09 PM

Had the exact same problem matey, i took mine into the dealership and the problem was sorted in a couple of hours. Had no problems since.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users