Jump to content


Photo

Cd Player 6000 - No Sound!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Jenh111

Jenh111

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: focus

Posted 02 March 2010 - 04:33 PM

Hi
Have recently bought a c-max year 2004. I think the stereo has recently had a new code. It switches on and plays but the problem is that its only playing a very faint sound from the drivers door speaker. I have searched through many sites where people have had the same problem but no one seems to know the answer. Please help.....

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 7,877 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 12 March 2010 - 10:29 PM

Hi
Have recently bought a c-max year 2004. I think the stereo has recently had a new code. It switches on and plays but the problem is that its only playing a very faint sound from the drivers door speaker. I have searched through many sites where people have had the same problem but no one seems to know the answer. Please help.....



could be the amp in the head unit has gone faulty wiring or faulty volume on the head unit im assuming its afint no matter how loud you put it and all the speakers work if so ide be looking at the built in amp


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users