Jump to content


Photo

Alarm


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 dap

dap

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Ford Model: mondeo ghia estate v6 2.5

Posted 28 March 2010 - 04:37 PM

Hi my alarm on my 96 v6 2.5 est wont stop going as soon as i put plug back into the module it was out when i got car so they had same prob need help please.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 7,891 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 28 March 2010 - 06:36 PM

Hi my alarm on my 96 v6 2.5 est wont stop going as soon as i put plug back into the module it was out when i got car so they had same prob need help please.



im not up on the spec but does it have the interior sensors on it? with my old vw the sensor or one of them would go causing the alarm to go off constantly it could be any one of those and or the door boot or bonnet sensor wiring

#3 chris bowman

chris bowman

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 255 posts
  • Ford Model: ford mondeo 2.0lx tdci 115

Posted 29 March 2010 - 02:40 PM

on my mkii i had a tailight leak into the boot which played havok with the wiring for the alarm that exhists in the boot for the siren which is also there!

#4 dap

dap

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Ford Model: mondeo ghia estate v6 2.5

Posted 29 March 2010 - 05:37 PM

im not up on the spec but does it have the interior sensors on it? with my old vw the sensor or one of them would go causing the alarm to go off constantly it could be any one of those and or the door boot or bonnet sensor wiring

havent got int sensors but could be one of the other 2 thanks.

#5 dap

dap

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Ford Model: mondeo ghia estate v6 2.5

Posted 29 March 2010 - 05:38 PM

on my mkii i had a tailight leak into the boot which played havok with the wiring for the alarm that exhists in the boot for the siren which is also there!

ok many thanks.

#6 god

god

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: mondeo si 4x4 saloon

Posted 01 April 2010 - 09:19 PM

Hi,try this to bypass...disconnect the battery,(earth or live)then have someone turn and hold the key in the start position whilst re-connecting the battery,this usually bypasses the module altogether.
Cheers,
God.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users