Jump to content


Photo

St170 Instrument Cluster Fault


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 clb7

clb7

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Ford Model: focus st170

Posted 30 March 2010 - 06:46 PM

hi, can anyone help with this problem,, over the the last 2 months or so the speedo, rev and fuel needles only worked every now and then. its now got to the point were they rarely work at all..the mileometer also dosent come on...all the lights work its just the needles that dont..ive removed the cluster and cleaned the circuit board but this hasnt made any difference... has anyone got any ideas on what could be wrong? or do i need a new instrument cluster..any help would be great

cheers

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 7,995 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 30 March 2010 - 09:26 PM

hi, can anyone help with this problem,, over the the last 2 months or so the speedo, rev and fuel needles only worked every now and then. its now got to the point were they rarely work at all..the mileometer also dosent come on...all the lights work its just the needles that dont..ive removed the cluster and cleaned the circuit board but this hasnt made any difference... has anyone got any ideas on what could be wrong? or do i need a new instrument cluster..any help would be great

cheers



take it to ford if it is the cluster they have to replace it at a cost of 99 only as it was reported on watchdog


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users