Jump to content


Photo

Isofix Not Installed On 57 Plate


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 MoonWalker

MoonWalker

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: Peter
  • Ford Model: Focus Zetec 1.6TDCI
  • Year: 2010
  • Location: Other / Non-UK

Posted 04 May 2010 - 09:02 AM

Hi folks. I bought a used Focus Style 1.6TDCI on a 57 plate, just over a year ago. It was shown as first registered in Dec 07.

I've now been looking into child seats, and reading up about isofix, which as I understand it was standard on cars after Sept 07. But when I check my car, there's no isofix fitted. I had read that it could be inside the bottom of the back cushions, and would just need a kit fitted to use it. But I've had a good feel around and can't find anything that feels like it might be the isofix clamps.

Does anyone know much about when isofix was standard on all cars, and should I have it on my one?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 DeeBe

DeeBe

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 104 posts
  • Ford Model: Peugeot 308 Sport/Peugeot 207 Sport

Posted 06 May 2010 - 02:45 PM

It was a free option when new, but some don't have it for some reason. Mine didn't, but dealers stock the kits, @ around 15. Two bolts to fix in and thats it.

Dave


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users