• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save


stoke.st170

ST170 NOT RUNNING PROPERLY

2 posts in this topic

HI FOLKS, I OWN A 52 PLATE ST170. IM HAVING PROBLEMS WITH THE RUNNING OF IT ESPECIALLY WHEN ITS WARM. WHEN YOU ACCLELERATE HARD AND IT REACHES ANYTHING FROM 4000RPM UPWARDS IT STARTS STUTTERING AND JUDDERING IT ALSO WONT HIT THE REV LIMITER WHEN STATIONARY.

I HAVE SO FAR REPLACED:

SPARK PLUGS

CRANK SENSOR

FUEL FILTER

CAT

LAMBDER SENSOR (BEFORE CAT)

THERE ARE NO FAULT CODES STORED, I HAVE ALSO TRIED THE COIL PACK, PLUG LEADS AND CHECKED THE CABLE ISNT BROKEN THAT GOES FROM THE CONTROL MODULE ON THE BULKHEAD TO THE INLET MANIFOLD AND THAT IS OK AND NOT BROKEN.

CAN ANYONE SHED ANY LIGHT ON THIS AND GIVE ME ANY ADVISE, IT IS REALLY STARTING TO ANNOY ME!!! CHEERS

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

had this problem once turned out to be the crank sensor was the wireing ok when you fitted the new one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now