AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


lucas1787

Misfire?

5 posts in this topic

Hi, I have a Treg petrol 1.6 Zetec Focus. On the way home from work last night, it started to misfire.It didnt cut out, so was able to drive, but there was hardly any power and would start fine. Only way to describe it, it would "pop and !Removed!"!No lights on dash either.Could this be a coil pack? Thanks dave

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

yes it could be the coil pack,plugs or a lead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes it could be the coil pack,plugs or a lead.

ide start by changing the leads first then try it then the plugs and then the coil pack the leads are usually the first to go so try them

Share this post


Link to post
Share on other sites

ide start by changing the leads first then try it then the plugs and then the coil pack the leads are usually the first to go so try them

Thanks,the car is with a mate now,who is looking at the problem,I will post back the problem.Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks,the car is with a mate now,who is looking at the problem,I will post back the problem.Thanks again

Update- The problem was the coil pack, nothing too serious!.Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now