Jump to content


Photo

Any Help Greatly Received


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Aris

Aris

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Focus TDCi
  • Location: Wales

Posted 17 May 2010 - 10:46 AM

Hi All,

I'm new to this forum so if I'm posting something already covered please forgive me.

I drive a 2004(53) Focus Tdci which has been great since I bought it. But recently my rear washer has stopped working, the wiper still moves.
When pulling on the lever I can hear the noise of the pump, although it sounds a bit rough with a gurgling sound. My front wipers are unnafected.

Over the weekend after trying again I noticed the inside right side of my boot was soaking wet. Could this mean the pipe may have come off or sprung a leak? Or does anyone have any other suggestions?

Thanks in advance

Aris

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,550 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 17 May 2010 - 03:06 PM

yes it sounds like the pipe has become disconnected from the washer jet or split.

#3 Aris

Aris

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Focus TDCi
  • Location: Wales

Posted 18 May 2010 - 09:04 AM

yes it sounds like the pipe has become disconnected from the washer jet or split.


Thanks for the reply.

Pipe is now reconnected!


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users