Jump to content


Photo

Laptop Going Crazy


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 fiesta_lad

fiesta_lad

    Area Rep: Northwest

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,190 posts
  • Ford Model: fiesta mk5
  • Location:

Posted 24 May 2010 - 10:58 PM

Hi all my laptop is being a pain i have a acer 5738z with windows vista. lately when iam on a website and i click on a link that opens a new window the new window is not loading up and the whole computer frezzes and restarts internet explorer again now i have cleaned the history and it does work once then back to square 1 does anyone know what this can be its driveing me nuts cheers alan.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 sidge

sidge

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Ford Model: Fiesta Titanium

Posted 25 May 2010 - 08:24 AM

fiesta_lad follow the link below. This will show you how to change the internet explorere settings back to default. If that still does not work it show you where you can download a repair program for internet explorer.

Internet Explorer help

The other option is install another browser such as Google Chrome or Firefox - both are free.

#3 Andy UK

Andy UK

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 70 posts
  • Ford Model: Mk7 Fiesta Style

Posted 10 June 2010 - 09:41 PM

Hi Fiesta Lad, I have the exact same laptop, but I upgraded to Windows 7.

If what Sidge said doesn't work, try a System Restore. You can pick a date and time at which you know everything to do with the laptop was working.

It can be found by:

Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore

I hope this helps!

#4 tankie45

tankie45

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: Joe
  • Ford Model: Focus C Max 1.6 TDCI Auto
  • Year: 2004
  • Location: Kent

Posted 01 June 2011 - 05:53 PM

Hi fiesta_Lad,
Had this before and found it out to be a windows update !! a real pain,It is a known problem, not sure if it is generic to all systems or machine specific,
as Sidge says putting it back to default should sort it out, failing that reloading IE

#5 johnH

johnH

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 1,091 posts
  • Name: John
  • Ford Model: Focus mk2 Zetec 1.8 TDCI (Climate)
  • Year: 2006
  • Location: Tyne and Wear
Contributor

Posted 01 June 2011 - 06:09 PM

if the default settings doesnt work...try downloading and installing a new browser such as firefox, chrome and opera...i personally use firefox on my pc and laptop and opera mini on my mobile...far better than the micros..t carp.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users