Jump to content


Photo

Streetka Running Rough


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jim56

jim56

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: Streetka

Posted 24 July 2010 - 07:22 PM

My 2003 Streetka has just started running rough, the engine management light is on solid. I have changed the cam sensor & checked the plugs. Does anyone have any ideas of what the problem might be? I am suspecting the ECU.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 dezwez

dezwez

    Dezwez

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 5,212 posts
  • Name: Derek
  • Ford Model: ford focus 1.8 zetec mk 2.5
  • Year: 2008
  • Location: Cambridgeshire

Posted 24 July 2010 - 07:31 PM

Could be plug leads or coil pack

#3 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,550 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 24 July 2010 - 09:25 PM

you really need the codes read from the ecu to get a clu on what the problem is.

#4 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 7,929 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 24 July 2010 - 10:25 PM

you really need the codes read from the ecu to get a clu on what the problem is.


i have to agree considering what you just spent it can be many things only a code scan will point you in the right direction


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users