Jump to content


Photo

Radio Removal


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 alexgunn91

alexgunn91

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: Focus LX
  • Location: Suffolk

Posted 18 August 2010 - 03:47 PM

Bought a new radio for my focus, got everything fitted fine but, I cant hear anything on the radio, I bought and antenna adaptor and I'm pretty sure its the right one but it doesn't seem to be working. Any ideas?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 8,010 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 22 August 2010 - 05:09 PM

Bought a new radio for my focus, got everything fitted fine but, I cant hear anything on the radio, I bought and antenna adaptor and I'm pretty sure its the right one but it doesn't seem to be working. Any ideas?


i asssume it was working before then likely the adaptor is either not the right one easy to tell it wont fit lol should be an angled adaptor not a stright push in one i think make sure the adaptor is all the way in they can be tight if that doesnt solve it check the settings on the stereo after that its the wire you need to check from the ariel base to the stereo its accessible by removing the interior light


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users