Jump to content


Photo

Towbar Wires Do I Have Them?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 karlb

karlb

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Ford Model: escort

Posted 29 August 2010 - 02:55 PM

HI ALL,
i have just fitted a towbat to my escort estate v reg.it was removed from a s plate fits in all the right places and even has the proper fittings for the lights so no more chopping and splicing cables WHEN DID WE EVOLVE FROM HAVING TO DO THAT?
anyways all lights are plugged in but when i i removed it form its original car it had a red single wire and a yellow single wire,the red was connected to the car on the drivers side but not the yellow,in mine i cannot find the red wire,it is also the twin electrics i have,could it be part of the charging circuit rather than lighting?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 karlb

karlb

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Ford Model: escort

Posted 05 September 2010 - 02:48 PM

HI ALL,
i have just fitted a towbat to my escort estate v reg.it was removed from a s plate fits in all the right places and even has the proper fittings for the lights so no more chopping and splicing cables WHEN DID WE EVOLVE FROM HAVING TO DO THAT?
anyways all lights are plugged in but when i i removed it form its original car it had a red single wire and a yellow single wire,the red was connected to the car on the drivers side but not the yellow,in mine i cannot find the red wire,it is also the twin electrics i have,could it be part of the charging circuit rather than lighting?




i see the replies are coming in thick and fast.i did not realise i had the only existing escort estate lol.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users