Jump to content


Photo

Engine Stalled And Wont Restart


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 robmc180

robmc180

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Ford Model: escort chicane

Posted 19 December 2010 - 03:30 PM

Hi all,got a bit of a problem if anyone can help plz!!!.I started my Escort up this morning with no problems but drove about 100yds down the road and it just cut out on me.When i tried to restart the engine wouldnt turn over but just made a whirring noise.Any ideas plz folks??

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 lublin

lublin

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 101 posts
  • Ford Model: Escort Estate 1.6 16v . Built 14/11/95.

Posted 19 December 2010 - 03:58 PM

Hi all,got a bit of a problem if anyone can help plz!!!.I started my Escort up this morning with no problems but drove about 100yds down the road and it just cut out on me.When i tried to restart the engine wouldnt turn over but just made a whirring noise.Any ideas plz folks??

Has the cambelt snapped?

#3 robmc180

robmc180

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Ford Model: escort chicane

Posted 19 December 2010 - 04:03 PM

Has the cambelt snapped?

Hi, as far as i can feel from under the cam cover it seems ok.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users