Jump to content


Photo

Dials/gauges Not Working?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Zoggy

Zoggy

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 21 posts
  • Ford Model: Ford Escort 1.8 SI (98)
  • Location: Wales

Posted 22 December 2010 - 11:21 PM

Hi, i have recently bought a Ford Escort 1.8 SI [98], it's in pretty good condition considering its age, there's only a few annoyances i need to take care of, but the most immediate thing i need to sort are my dials,my oil gauge isn't working,and when driving at [x]mph, the speed dial needle hovers and wobbles quite a lot around the actual speed im doing,surly this should be steady?,everything else works fine though!

Does anyone know how to fix this annoyance please?


Thanks for any help in advance!

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 1987 xr3i cab

1987 xr3i cab

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Ford Model: escort xe3i

Posted 23 December 2010 - 09:41 AM

i mate check your speeddo cable is plug in propley

#3 RShaun

RShaun

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Ford Model: Escort

Posted 05 January 2011 - 06:11 PM

Spedo bounce is a common fault on fords, if you`re lucky then its a loose cable but it normaly turns out to be the drive wheel in the g/box, not too big a job to sort just a pain in the !Removed!!!
Check all the plugs on the dials as its probably loose conections


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users