Jump to content


Photo

Problem Fitting Rubber Exhaust Mount


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 andy_mc

andy_mc

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Focus

Posted 11 January 2011 - 02:59 PM

The rubber exhaust holder broke last week on my 2000 focus zetec. I've bought a new standard rubber mount, managed to get it to fit and twist into the square hole in the body, but can't for the life of me get the hole over the peg coming off the exhaust box. It feel slike I'm going to damage the exhaust pipe if I force the exhaust anymore to try to get the stupid peg into hole!!! Need help!!!

(I'm not mechanically minded so any answer no matter how rude is fine)

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 stef123

stef123

    Ford Enthusiast

  • Management
  • 5,806 posts
  • Name: Stefan
  • Ford Model: Mondeo ST TDCI
  • Year: 2006
  • Location: Scotland
Contributor

Posted 11 January 2011 - 03:59 PM

Is it the lip on the bracket that you are struggling to get the rubber mount over? Ive had trouble with these in the past but have always managed to force them on. maybe a little grease would help it along?

#3 andy_mc

andy_mc

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Focus

Posted 11 January 2011 - 04:17 PM

will try some wd40 when I get home from work. Will be dark by then, but need to get this done quickly as I have nightmares of teh whole exhaust falling off as I keep hearing it banging about


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users