Jump to content


Show
Photo

Heated Front Windscreen


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 FordFish

FordFish

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: Ford Focus Titanium 2.0I
  • Location:

Posted 28 October 2008 - 08:23 AM

Hi,

Quick question, my front heated windscreen only works on the passenger side. Does anyone know if this problem should come down to a windscreen replacement company or should be something that a ford dealer should look at? has anyone come across this as a common problem before? :blink:
Regards,
Daniel

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,464 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 28 October 2008 - 05:57 PM

check the fuse there is one for each side otherwise you could try to check the wireing connections for the side that does not work.

#3 MrsM

MrsM

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: Focus CMAX
  • Location:

Posted 08 December 2008 - 09:23 AM

I have the same problem on my CMAX. Do you know where I should look for the wires & connectors?
Thanks

#4 w2575

w2575

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 33 posts
  • Ford Model: Focus mk2
  • Location:

Posted 12 February 2009 - 11:39 PM

Connectors are under front gutter remove black plastic 2 flat connectors left and right hand side. Screen works in 2 halfs usually its not the fuse , its a whole new windscreen as the wiper motor linkages seem to catch on the connectors , well known problem in focus


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users