Jump to content


Photo

Focus Mk Ii Heater Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Dr S

Dr S

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Focus TDCi

Posted 24 April 2011 - 01:44 PM

I hope that this has not been covered before, did a quick search but nothing came up. Anyway, the temperature control on the heater has stopped working. Took the stereo out and found out the cause but not sure what the fix is. The cable attached to the switch keeps popping off when it is moved, it looks like it should be held in place by a screw or something. Have been to local ford parts department but nothing come up on their diagrams to how the cable stays attached, I would have attached a couple of pictures to help show what I mean but could not get it to work sorry. All help gratefully received, many thanks.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Dr S

Dr S

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Focus TDCi

Posted 24 April 2011 - 07:12 PM

Ah think I have managed to sort out the pictures so fingers crossed

[img]http://i1222.photobucket.com/albums/dd496/stratf99/IMG_4902.jpg http://i1222.photobucket.com/albums/dd496/stratf99/IMG_4903.jpg[/img]

Umm maybe not - help anyone :unsure:


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users