Jump to content


Photo

Anybody Else


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1 fishpond 47

fishpond 47

    Feet Under The Table

  • FOC Supporters
  • 363 posts
  • Ford Model: mk3 mondeo x2 + a ka

Posted 14 May 2011 - 09:41 PM

As the title say's, log in, tick the 'remember me' box, go to a topic then click back, automatically logged out.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 2011fiesta

2011fiesta

    Geordie Fordie

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,743 posts
  • Name: Paul
  • Ford Model: 2011 Fiesta Titanium Auto
  • Year: 2011
  • Location: Tyne and Wear

Posted 15 May 2011 - 06:14 PM

I've came back to the forum later in the day several times recently and had to sign back in. Didn't have to do this in the past :huh:

#3 fishpond 47

fishpond 47

    Feet Under The Table

  • FOC Supporters
  • 363 posts
  • Ford Model: mk3 mondeo x2 + a ka

Posted 15 May 2011 - 07:10 PM

just done it again to me, was repling to this post, went to post the reply, hey presto...logged me out :angry: :angry: :angry:

#4 cyb

cyb

    Too much time on the boards

  • FOC Supporters
  • 548 posts
  • Name: Colin
  • Ford Model: fiesta 1.4tdci
  • Year: 2009
  • Location: Lincolnshire

Posted 16 May 2011 - 03:35 PM

Yup! Me too, every time I open a new thread I need to log-in again to post, including this one :angry:

#5 fishpond 47

fishpond 47

    Feet Under The Table

  • FOC Supporters
  • 363 posts
  • Ford Model: mk3 mondeo x2 + a ka

Posted 16 May 2011 - 04:49 PM

and it's still dong it arrrrrrh

#6 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 16 May 2011 - 06:11 PM

Hmmm, i've not got a problem here.

Have you tried clearing your cache??

#7 fishpond 47

fishpond 47

    Feet Under The Table

  • FOC Supporters
  • 363 posts
  • Ford Model: mk3 mondeo x2 + a ka

Posted 16 May 2011 - 07:26 PM

but I stay logged in on all the sites that I'm on and not having the same problem

#8 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,961 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Year: 2016
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 17 May 2011 - 08:44 AM

has this only recently started happening?

When did it start?

#9 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,961 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Year: 2016
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 17 May 2011 - 01:56 PM

can you guys let me know

1. browser
2. browser version
3. how long you been getting this issue

cheers

#10 cyb

cyb

    Too much time on the boards

  • FOC Supporters
  • 548 posts
  • Name: Colin
  • Ford Model: fiesta 1.4tdci
  • Year: 2009
  • Location: Lincolnshire

Posted 17 May 2011 - 02:26 PM

can you guys let me know

1. browser
2. browser version
3. how long you been getting this issue

cheers


last few days, using ie7,

and I'm also still getting problems with threads not allowing me to view / open even if I posted at an earlier time.

#11 cyb

cyb

    Too much time on the boards

  • FOC Supporters
  • 548 posts
  • Name: Colin
  • Ford Model: fiesta 1.4tdci
  • Year: 2009
  • Location: Lincolnshire

Posted 17 May 2011 - 02:28 PM

oh! And apparently I don’t have permission to edit my threads anymore ( even straight after posting) or report a post and I had to log in again to post this.

This all makes no sense – I’ve just been able to edit this post but still can’t the one above it

forget this - now i can edit both wtf!!!

#12 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,961 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Year: 2016
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 17 May 2011 - 02:35 PM

keep me updated, someone else said they are now ok.. i need to see if it is a pattern with ie or firefox.

#13 fishpond 47

fishpond 47

    Feet Under The Table

  • FOC Supporters
  • 363 posts
  • Ford Model: mk3 mondeo x2 + a ka

Posted 17 May 2011 - 07:46 PM

yep still a problem here, came onto the forum ok, went to open this post for any update and hey presto logged me out, yes any temp files/catches cleared out, this started on Saturday, I went to report a post but couldnt.

#14 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 18 May 2011 - 04:45 PM

Cheers for posting.

I can assure Steve is looking into this as fast as he can.

Again, thankyou for your patience

#15 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 18 May 2011 - 04:45 PM

Cheers for posting.

I can assure Steve is looking into this as fast as he can.

Again, thankyou for your patience

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users