Jump to content


Photo

Wont Go ????????????


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 sypics

sypics

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: simon
  • Ford Model: focus tdci
  • Year: 2004
  • Location: Derbyshire

Posted 19 June 2011 - 11:30 AM

54 plate ford focus tdci 115 ps started cutting out on motorway radio would go off and come back on instantly all lights would come on then go out then engine cut and start then would drive normally talked to mech said they had fleet of tranis etc all had lights come on just ignore it they could never find problem :angry: well he was wrong now when you turn ignition on lights come on go out both rev counter and speedo flicker up and down only light that has stopped coming on is glow plug light engine turns but will not start???? has any one any idea? :unsure: :blink: just put clutch in not got much left :(

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,543 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 19 June 2011 - 12:57 PM

i would start by checking battery terminals and all the earth points you can find to see if they are clean, good and tight.

#3 sypics

sypics

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: simon
  • Ford Model: focus tdci
  • Year: 2004
  • Location: Derbyshire

Posted 19 June 2011 - 08:16 PM

done all that battery 12.45v not running same as my van tried jumping it no its not prefferd but if battery not up to it thought might sort it out and it didnt when you turn it over though sounds like flat battery way it turns over

#4 sypics

sypics

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: simon
  • Ford Model: focus tdci
  • Year: 2004
  • Location: Derbyshire

Posted 27 June 2011 - 04:18 PM

sorted it took starter off and cleaned terminals etc found a problem that I had missed first time sorted :) :rolleyes:

#5 catch

catch

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 1,304 posts
  • Ford Model: MK2.5 Focus 1.6 Titanium Petrol
  • Year: 2011
  • Location:

Posted 27 June 2011 - 06:13 PM

found a problem that I had missed first time sorted :) :rolleyes:


And that problem was ?

Here's your chance to extend the knowledge base of the forum......go on Shine :)


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users