Jump to content


Photo

wont start


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ziggystardust

ziggystardust

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: galaxy
  • Location:

Posted 09 December 2008 - 02:46 PM

Just had my galaxy in the garage for a few months awaiting system diagnostics. the fuel pump didnt get any volts neither did the airflow meter, any ideas

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,480 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 09 December 2008 - 04:22 PM

first thing to check would be the fuses and relay for the pump.

#3 ziggystardust

ziggystardust

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: galaxy
  • Location:

Posted 10 December 2008 - 10:17 AM

first thing to check would be the fuses and relay for the pump.

where can i get a diagram of the relays as i do not have a hand book
which relay is the fuel pump

#4 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,480 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 10 December 2008 - 03:41 PM

this could be of assistance http://www.fgoc.co.uk/


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users