Jump to content


Photo

Focus 1.8 Zetec S Petrol


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 paddy1973

paddy1973

    Newbie

  • Members via FB
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: aidy
  • Ford Model: focus 1.8 zetec s
  • Year: 2009
  • Location: Lancashire

Posted 24 July 2011 - 05:44 PM

hi everyone i bought my 2009 focus 1.8 petrol zetec s about 6 months ago now but i havent been happy with the drive the car always seems to run like its cold as if it never seems to warm up it will even just conk out sometimes and wen i push the accelerator pedal down its like there is some sort of delay does anyone no wat this could be and should i take it in and have it looked at under warranty.

thanx any help would be appreciated


paddy ;)

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Leemaxd

Leemaxd

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 276 posts
  • Ford Model: Focus zetec s

Posted 24 July 2011 - 06:42 PM

Get it straight in to ford under the warrenty, be warned though they will say all sorts of things to get out of the work but just demand they sort it.

#3 paddy1973

paddy1973

    Newbie

  • Members via FB
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: aidy
  • Ford Model: focus 1.8 zetec s
  • Year: 2009
  • Location: Lancashire

Posted 24 July 2011 - 08:05 PM

ok mate will do


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users