Jump to content


Photo

Help me, I have no music!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Zombie

Zombie

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts
  • Ford Model: Focus Ghia 2ltr Estate
  • Location:

Posted 19 December 2008 - 07:16 PM

Hello everybody

I got a 2001 Y Reg Ford Focus Ghia Estate yesterday and it has no stereo. It originally had a 6006E.

I bought an Autoleads harness adaptor from Halfords but only one of the connectors fits it. The other is 7 pin rather than 8.

Here is a picture Posted Image


What do I need to get to fit my Kenwood in this car? I can't drive around without music :blink:

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

#2 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,254 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 19 December 2008 - 08:21 PM

You could always sing!!!!

Have you got the right adapter?
Ford Focus - Kenwood. It should all fit together and work if the adapter is right.

#3 Zombie

Zombie

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts
  • Ford Model: Focus Ghia 2ltr Estate
  • Location:

Posted 20 December 2008 - 12:02 PM

You could always sing!!!!

Have you got the right adapter?
Ford Focus - Kenwood. It should all fit together and work if the adapter is right.



I've been in to fords and the chap at the Pars desk said he had the same problem with his Focus. I 'll have to get a mobile ICE specialist to have a look.

#4 Zombie

Zombie

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts
  • Ford Model: Focus Ghia 2ltr Estate
  • Location:

Posted 20 December 2008 - 03:26 PM

I've been in to fords and the chap at the Pars desk said he had the same problem with his Focus. I 'll have to get a mobile ICE specialist to have a look.



Sorted. Got a different connector from an independant motor factors. Costs half as much as the Halfords one too.

#5 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,254 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 20 December 2008 - 03:55 PM

Thought it would have been the connector.

Glad its sorted, i have been told your singing was shattering windows lol


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users