Jump to content


Photo

Bluetooth Pairing Issue With Sony & Htc Desire Hd


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Yocko

Yocko

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: Jaakko
  • Ford Model: Mondeo 1.6 EcoBoost
  • Year: 2011
  • Location: Other / Non-UK

Posted 03 August 2011 - 04:13 PM

Hey,

I just just bought a new Mondeo, which has a sony radio system fitted. I paired my Nokia with the radio and everything works like a charm. However, I am having problems with my wife's HTC Desire HD. The phone is running Android 2.3.3 OS and is able to connect to other bluetooth devices. The phone does find "Ford Audio", but when I pair them the radio does not give any code as it should. The user manual says that in this case I should key in "0000". As I do that the phone says that it can not connect (wrong code) and after that the radio displays the correct code. However, at this point the code is useless, because when I try again the code is already changed randomly. After extensive searching in the web I haven't found the solution.

Has somebody had the same problem and what was the solution? There are 10 000 different combinations, so guessing the correct code takes little bit too long :rolleyes:

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Yocko

Yocko

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: Jaakko
  • Ford Model: Mondeo 1.6 EcoBoost
  • Year: 2011
  • Location: Other / Non-UK

Posted 11 August 2011 - 08:08 PM

I deleted all other bluetooth devices from the phone and all suddenly it worked. I don't really know what was the problem, but now everything is working.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users