Jump to content


Photo

Sony Cd Player


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 christina

christina

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: christina
  • Ford Model: focus st
  • Year: 2006
  • Location: Hampshire

Posted 05 August 2011 - 02:30 PM

hi was just wondering if any one could help,
i change my cd the other day and the stereo just switched off, it came back on after 10min but has left me with no sound, does anyone no what this could be all do i need to buy a new stereo :-(

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 H3lly

H3lly

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 282 posts
  • Name: k
  • Ford Model: Mk1 Focus
  • Year: 2003
  • Location: Dublin

Posted 05 August 2011 - 02:48 PM

Did you change a cd or change the headunit for a new one?

#3 Nigel S

Nigel S

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 146 posts
  • Name: Nigel
  • Ford Model: Focus Mk 2 2.0 Zetec Climate
  • Year: 2005
  • Location: Norfolk
Contributor

Posted 05 August 2011 - 03:42 PM

Try the IT firstline fix:

Turn it off and then on again:

Take out the stereo and remove the plugs from the back. Then plug them back in and try the unit again. Make sure you have the security code first. It may clear the error, or it may not.

#4 christina

christina

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: christina
  • Ford Model: focus st
  • Year: 2006
  • Location: Hampshire

Posted 05 August 2011 - 04:09 PM

just changed the cd disc, i have removed the head unit to check the wires all seem ok but still no sound.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users