• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save


Sign in to follow this  
Followers 0
stevevalo

Flat Battery After New Pads And Discs Fitted

2 posts in this topic

After replacing the front discs and pads, a few days later the battery was completely discharged. After recharging and reconnecting the battery I noticed that a motor was running. I traced this to the ABS pump motor, this was confirmed by removing the 40amp fuse protecting that circuit,

Any ideas what has caused the ABS pump to continue running even when the key is not in the ignition, has it anything to do with the replacing the front discs and pads?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I got the fault codes checked at the weekend. The only fault showing is a bad earth on the ABS motor.

But the gargage I took it to didn't have the equipment to check for a bad earth.

Would this cause the motor to run all the time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0