Jump to content


Photo

Audio Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Immite

Immite

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Name: Geoffrey
  • Ford Model: Ford Focus Zetec
  • Year: 2001
  • Location: Lincolnshire

Posted 17 August 2011 - 04:05 PM

I have just brought a Ford Focus Zetec from a relative, the problem I have is that the 6000 Radio/cassette is installed and works, however the radio does not seem to receive a signal. it scans for stations but never finds any, I also have the 6000 radio/Cd player and when installed the same problem occurs, a new ariel has been fitted but hasn't solved this problem. Can any one out there help me with this problem.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,559 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 17 August 2011 - 09:06 PM

was it just the aerial mast that was replaced? its common on fords for the aerial base to suffer from corrosion,if you can remove the base and check for any signs of rust.

#3 Ivan Petkov

Ivan Petkov

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: ivan
  • Ford Model: focus
  • Year: 2003
  • Location: Greater London

Posted 18 August 2011 - 01:59 PM

i dont know but as mintalkin said remove the base and check for any signs of rust, as i see the car is a bit of old... i hope you will solve the problem by yourself

#4 balram

balram

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Balram
  • Ford Model: Mondeo
  • Year: 2002
  • Location: Other / Non-UK

Posted 27 September 2011 - 04:13 AM

Sir, I recently purchased a used ford mondeo having CD player model 6006E (Serial No. M071107). The player was locked and showing locked 10. I got key code through this forum and could unlock it. But now as I switch it on it shows 1 hour than goes to any AM/FM mode as selected, but keep on searching for channels but never finds them. A little hiss is generated in AM mode. Is not able to recongize the CD. I inserted 1 cd, neither ejects it nor recognizes it, displays "no disc" in CD mode. Please advise how to solve this problem.

#5 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,559 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 27 September 2011 - 03:07 PM

leave thr unit switched on for one hour and try inputting your keycode to see if the unit springs to life.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users