Jump to content


Show
Photo
- - - - -

heater


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ryan the chef

ryan the chef

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: finesse 1999
  • Location:

Posted 27 December 2008 - 01:59 PM

Hi newbie here ,i have just bought a 1999 1.3 ohv fiesta and i need help please. The heater does not work, heat gets up to three of the pipes but does nor seem to go past the valve do these stick or is there a fuse for it ? Please help as i am freezing my bits off. :blink:
My Dad is quite good as a fixer/ repairer just he needs pointing in the right direction :rolleyes: ( dad here thanks son i think :unsure: )
Thanks in advance Ryan :rolleyes:

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 ikarma70

ikarma70

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 83 posts
  • Ford Model: fiesta 1.25 lx
  • Location:

Posted 28 December 2008 - 10:55 AM

its a very common fault on fiesta's,just simply disconnect the heater valve unit from its power plug,turn power on and reconnect,if the solenoid is working you should hear it clicking open and closed.

if its silent then the solenoid is duff,you can clean them up so someone posted in a previous similar thread or just simply replace the unit.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users