Jump to content


Photo

Problem Startimg Help


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 youngy1980

youngy1980

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 11 posts
  • Name: aaron
  • Ford Model: mondeo
  • Year: 2003
  • Location: Kent

Posted 23 August 2011 - 10:19 PM

first thing in the morning it will take 10 mins of cranking the engine to start but it doesnt start properly it will idle at 500rpm and you cant rev it,then it will take an extra 5 mins for it to warm up to rev and then every time you start it after that it will do the same thing but it doesnt take as long but when it does sort itself out it drives perfect
someone told me that its an injector not working as it should and its putting the diesel back in the tank
thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 youngy1980

youngy1980

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 11 posts
  • Name: aaron
  • Ford Model: mondeo
  • Year: 2003
  • Location: Kent

Posted 24 August 2011 - 12:02 PM

I met someone last night and he said that my diesel pump has had it because when the car is turnt off the pump is ment to keep the injectors full with diesel but it isnt and all the diesel is leaking back into the tank
Does sound right


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users