Jump to content


Photo

Problem With Audio Stalk


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 feignhpool

feignhpool

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: focus lx 1.6
  • Location:

Posted 15 September 2011 - 11:53 AM

Hi I have a 03 Ford focus and I have connected my own stereo to the car and bought leads to make my steering stalk work , all has worked for 2 years and I had to remove the battery and now the stalk won't work after reconnecting the battery

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 dezwez

dezwez

    Dezwez

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 5,212 posts
  • Name: Derek
  • Ford Model: ford focus 1.8 zetec mk 2.5
  • Year: 2008
  • Location: Cambridgeshire

Posted 15 September 2011 - 04:56 PM

Hi I have a 03 Ford focus and I have connected my own stereo to the car and bought leads to make my steering stalk work , all has worked for 2 years and I had to remove the battery and now the stalk won't work after reconnecting the battery

any fuses in it or is radio needing a code cheak all wiring :(

#3 feignhpool

feignhpool

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: focus lx 1.6
  • Location:

Posted 15 September 2011 - 08:20 PM

any fuses in it or is radio needing a code cheak all wiring :(

Hi ye wiring seems fine I'm a lil unsure which fuse powers the stalk


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users