• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience


Mitch

Gauges not working

3 posts in this topic

The car is a Fiesta 1.25 Zetec, W Reg (2000)

None of the important stuff - speedo, fuel gauge, rev counter, etc. are working. The car drives OK, and the lights and indicators work OK.

Have I just blown a fuse? And if so, which one is it?

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

The car is a Fiesta 1.25 Zetec, W Reg (2000)

None of the important stuff - speedo, fuel gauge, rev counter, etc. are working. The car drives OK, and the lights and indicators work OK.

Have I just blown a fuse? And if so, which one is it?

Cheers

Probably blown a fuse but offhand i couldn't say which, the quickest way to check is pull each out and see if any have blown!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it sorted in the end...

The fuse 2nd from the left on the top row - 15 Amp

65p at the local garage later... sorted! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now