Jump to content


Photo

Ka Ignition Dashboard Problem..... Advice Please


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 RSL074

RSL074

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Name: Rachel
  • Ford Model: Ka Sublime
  • Year: 2005
  • Location: Cheshire

Posted 20 October 2011 - 06:49 PM

I have a 05 plate Ka Sublime, I'm very happy with it, it has developed a little problem in the last few weeks.
When starting the ignition the dashboard clicks and takes a few seconds to boot up and the trip re-sets itself, this is an intermittent problem.
I've tried putting the key in the ignition and trying to activate the dash that way before starting the ignition but that doesn't solve the problem.
I wondered whether it was a problem with the alternator?
Can anyone help??

Thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 dezwez

dezwez

    Dezwez

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 5,219 posts
  • Name: Derek
  • Ford Model: ford focus 1.8 zetec mk 2.5
  • Year: 2008
  • Location: Cambridgeshire

Posted 22 October 2011 - 04:20 PM

I have a 05 plate Ka Sublime, I'm very happy with it, it has developed a little problem in the last few weeks.
When starting the ignition the dashboard clicks and takes a few seconds to boot up and the trip re-sets itself, this is an intermittent problem.
I've tried putting the key in the ignition and trying to activate the dash that way before starting the ignition but that doesn't solve the problem.
I wondered whether it was a problem with the alternator?
Can anyone help??

Thanks

have you tryed disconteing the battery to reset it :)


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users