Jump to content


Photo

Site Issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 fernsie

fernsie

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 87 posts
  • Name: Stephen
  • Ford Model: Focus 1.6 TDCi Zetec
  • Year: 2011
  • Location: WestLothian

Posted 31 October 2011 - 10:20 PM

Am I going mad, or is the time on the forum fast by about 10mins?

Also, I try to connect at various times of the day and the site often appears to be down ... is this a common issue?
- Can I help?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 rugrat2

rugrat2

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 53 posts
  • Name: neil
  • Ford Model: mondeo titanium x diesel estate auto
  • Year: 2008
  • Location: Yorkshire

Posted 31 October 2011 - 10:38 PM

Also, I try to connect at various times of the day and the site often appears to be down ... is this a common issue?
- Can I help?

Same here ....

#3 Gazjs

Gazjs

    Area Rep: Central and North Scotland (Detailing Obsessive)

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,873 posts
  • Ford Model: Fiesta Mk 6 Facelift
  • Location:

Posted 31 October 2011 - 10:51 PM

Have brought the time issue to others attention. I noticed the site was down earlier also, not sure why though.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users