Jump to content


Photo

Rear Wiper


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dazza2471

dazza2471

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 9 posts
  • Ford Model: 1.8 TDCI
  • Location:

Posted 11 November 2011 - 03:55 PM

Hi guys, i have just bought an X reg 1.6 focus and the rear wiper does not work. I have checked the wiring and there is 12v going into the motor. I have swopped the steering wheel switch which made no difference and i connected the rear wiper from my 2000 focus estate to the wiring and that did not work either. Any advice would be greatly appreciated. Thanks very much

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 H3lly

H3lly

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 282 posts
  • Name: k
  • Ford Model: Mk1 Focus
  • Year: 2003
  • Location: Dublin

Posted 11 November 2011 - 04:23 PM

F43 15A fuse in passenger compartment fuse box.

#3 dazza2471

dazza2471

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 9 posts
  • Ford Model: 1.8 TDCI
  • Location:

Posted 18 November 2011 - 05:54 PM

Hi guys, found out today it was the Timer Control Module which is a black unit connected to the back of the fuse box behind the glovebox. I pulled it out, blew on it and plugged it back in and now all my electrical problems have been rectified.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users