Jump to content


Photo

Climate Control


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mikeandsarah

mikeandsarah

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Name: mike
  • Ford Model: mondeo st220
  • Year: 2002
  • Location: Wiltshire

Posted 18 November 2011 - 10:31 PM

hi after some help im not getting any heat through my vents on my st220 mondeo 52 plate ive changed the water pump and therm car doesnt over heat the pipes goin to matrix are hot im lost any help please

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 pragmatix

pragmatix

    Too much time on the boards

  • FOC Supporters
  • 534 posts
  • Name: Pete
  • Ford Model: Mondea 2Ltr Tdci Titianium Estate
  • Year: 2008
  • Location: Perthshire

Posted 19 November 2011 - 10:20 AM

Make sure you have bled the heater system properly, you could have an air lock. Did it work Ok before changing the water pump, if so it almost certainly an air lock. Sorry I cant tell you how the system is bled as Im new to Mondeos.

#3 btmaldon

btmaldon

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 2,581 posts
  • Name: Bruce
  • Ford Model: BMW 320i Coupe M Sport, KA Luxury
  • Year: 2008
  • Location: Essex

Posted 19 November 2011 - 12:13 PM

If you have Climate Control, there is a reset/test proceedure. Icant remember which buttons to press and hold, but you should find it somewhere. This may clear the issue.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users