Jump to content


Photo

Infomation Display Light And Start Button Help!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mitch84

mitch84

    Too much time on the boards

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 613 posts
  • Name: steve
  • Ford Model: Focus Titanium mk2.5
  • Year: 2010
  • Location: Essex

Posted 19 November 2011 - 05:47 PM

hi

purchased a focus titanium 1.6tdci today and love it , its a 08 model , im just a bit worried as i noticed the information display and ignition start button still lit after locking it and 5 minutes later its still lit?

Ive made sure all doors are shut , so im just a bit concerned as its dark now and stands out!

is this normal , please help a newbie focus owner.

thanks

Mitch

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Leemaxd

Leemaxd

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 276 posts
  • Ford Model: Focus zetec s

Posted 19 November 2011 - 07:50 PM

Yea it's normal no need to worry, they do stay on in mine for a good while , annoys me a bit seems abit pointless

#3 mitch84

mitch84

    Too much time on the boards

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 613 posts
  • Name: steve
  • Ford Model: Focus Titanium mk2.5
  • Year: 2010
  • Location: Essex

Posted 20 November 2011 - 11:48 AM

Hi Leemaxd

Thanks for that , seems a strange thing , but i checked after an hour and it was off.

thanks again


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users