Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Discounted Car Insurance: Owners Club insurance could save you money on your car insurance. Get a quote

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!


Darren Cook

Focus Mk1 Boot Wiring Loom

5 posts in this topic

Hey, noticed whilst repairing a leak in the boot that someone's messed with the loom extended wires and one is lose with seemingly no place to connect..

its a orange and green wire. any ideas?

Pictures below.... Click for bigger image

thumb_18f66155.jpg

thumb_70fb8a91.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Searched around and this might be yellow/green and be rear fog light?... any input on if im right. my multimeter doesn't fit into this connector to test for +12v on fogs on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the only way to check for sure is to cut into it and test the voltage , being in the boot it may also have been a power feed if some one had used a sub in there

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the only way to check for sure is to cut into it and test the voltage , being in the boot it may also have been a power feed if some one had used a sub in there

Only thing sub wise it could be is a signal line (ignition on/off) as its far too thin for power. (would be 10 gauge (400watt) or thicker)

I will just cut the connector off. doesn't connect to anything that i can see anyway.. cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

has it had a tow bar taken off

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now