• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale


PaigeMarie

New Fiesta Aux Not Working With Ipod, Help?!

7 posts in this topic

Hi :)

I picked up my new Fiesta Zetec today, its a 60 plate with aux inbuilt, however when attached to my ipod the track info appears on screen and shows as playing however no music comes from speakers, when volume is right up all i hear is like fuzz, if anyone could help i would appreciate it,

thanks

Paige :)

x

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Are you turning the iPod volume right up too?

The volume needs to be set at maximum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you connected it via the USB. I found it only worked when I had the USB and the auxilliary connected up on the Focus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep had the volume up full

Ahh maybe its that i only connected USB, have ordered a aux jack lead, hopefully that will work with the USB too!

Thankss

x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Install the update from here then connect the iPhone using the white USB cable only (no aux) Should get track name & sound at the same without the need for Ford cable (redundant now)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks everyone its all working now :) xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now