Jump to content


Photo

Ipod Conection


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bryans88

bryans88

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: andrew
  • Ford Model: focus zetec S
  • Year: 2010
  • Location: Renfrewshire

Posted 07 February 2012 - 07:19 PM

i can only play music from my ipod via bluetooth and some times the conection gets lost, also i cant pick what song i want to play or playlist. When i conect the ipod up via the usb port all my tracks and playlist are on the screen and are available and plays the song but no sound comes out.

Cany anyone help me with this please?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 btmaldon

btmaldon

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 2,587 posts
  • Name: Bruce
  • Ford Model: KA Edge, BMW 320i Coupe M Sport
  • Year: 2015
  • Location: Essex

Posted 07 February 2012 - 08:31 PM

I found that when using the USB port you also had to attach the headphone socket to the auxilliary to get the sound.

I havent tried it without the auxilliary connection since I updated the firmware as I only use it on Bluetooth these days, but an update may help.

Good luck

#3 Greg Sugrue

Greg Sugrue

    Newbie

  • Members via FB
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Greg
  • Ford Model: Focus Zetec
  • Year: 2011
  • Location: Other / Non-UK

Posted 08 February 2012 - 12:01 AM

You need a cable with USB and 3.5 headphone socket as suggested by the other poster. Ford sells them for lots of money, but you can get one on Ebay for a few quid.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users