Jump to content


Photo

Headlight Washers Not Working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tdci ross

tdci ross

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: Ross
  • Ford Model: mondeo st tdci
  • Year: 2005
  • Location: Northamptonshire

Posted 29 February 2012 - 09:40 AM

The front bumper headlight washers have stopped working. can only presume it's a winter issue and the pipes have popped off the back or something, how on earth do i get to them ?? and the back of that area?

thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Tonis_T

Tonis_T

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 9 posts
  • Name: Tonis
  • Ford Model: Focus
  • Year: 2006
  • Location: Other / Non-UK

Posted 06 March 2012 - 09:54 PM

I have a focus but I think the idea should be the same. You have to have the lights switched on to enable headlight washers. If the switch is on "off" position washers won't work.

#3 pragmatix

pragmatix

    Too much time on the boards

  • FOC Supporters
  • 554 posts
  • Name: Pete
  • Ford Model: Mondea 2Ltr Tdci Titianium Estate
  • Year: 2008
  • Location: Perthshire

Posted 07 March 2012 - 09:06 AM

Could be as simple as sludge in the pipes often caused by washing up liquid, you could try epying the resovoir and putting hot water into it, sometimes enough to get it going again.
If that doesnt work then I think you have to remove the wheel arch liner, not done it myself just looking at mine it seems the right way, hopefully someonelse wil be able to confirm that


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users