AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Sign in to follow this  
Followers 0
tonyg

Fiesta Zetec 1.4 2006 - ABS light on, speedo & odometernot working

1 post in this topic

My wife started her Fiesta car this afternoon and found the ABS & handbrake lights on, the odometer showed '------' and the speedo needle bounced across to 8000rpm before settling back almost immediately to zero. Then 10 seconds later the engine management light came on too.

Contrary to a couple of simlar posts, the car runs perfectly, with no obvious brake issues (although I haven't wanted to road-test the ABS!!), and has run faultlessly until today!

There are several other similar posts, with some also metioning performance problems too. Does anyone know for sure whether the solutions these posts suggest work? For instance am I best to focus on this being an ABS module/wiring problem, or a speed sensor problem or something else.?

The thought of spending weeks at the mercy of the Ford dealer without giving them a 'clue' is not very appealing!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0