• Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


DanielWearn

Car Runs But No Revs

Recommended Posts

 

if the speedo cluster is loose then it wont allow you to rev the engine mate,

or perhaps the cluster needs to be synced with the engine and ECU

when i fitted the st pod to my dash i had removed the cluster, and i tried to move the car with the cluster removed and it wouldnt let me rev the car or drive it until the cluster was back in place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have had a new engine in the car as my cam belt went on my old engine and bent all 16 values.

The new engine runs sweet as but as soon as your push down on the throttle it does nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now